Hamis adat lefejtés a léleknek

Prioritások az életben: Miért döntesz úgy, hogy lemondasz a Maldív-szigeteki jutalomútról?

2023. március 29. - Sziklaszilárd

5_oklevel.jpg2019-ben a 6. legjobb toborzó vagy a világon, és mindössze 11-en vagytok összesen, akik 40 fölötti partnert hoztak be és jogosultak lettek a Founders Tripre. 3000-en vagytok ezen a rendezvényen, ahol a jegyár több mint 100 ezer Ft.

 

Szóval ez egy válogatott brigád és nagyon büszke lehetsz a teljesítményedre. Több tízezer partner közül benne lenni a top 10-ben az egy szép ereklye.

 

Nagyon várod ezt a jutalomutat, mert tudod, hogy konzultálhatsz az Alapítóval, ami miatt valójában megcsináltad ezt a kvótát.

 

A Covid viszont bejön a képbe és csak tolódik és tolódik és érzed, hogy valamit lépned kell, hogy újra játszani tudj ezen az új képességeket igénylő pályán, ahol már nem annyira könnyű gólokat lőni.

 

Mivel minden évben van toborzó játék, ezért a 11 emberből álló csapat felbővül 50 fölé, és ennél a számnál már nehéz mindenkivel konzultálni az Alapítónak.

 

Olyan helyen vagy épp, ahol az Okozóságodat állítják helyre és elkezdesz kiképződni egy olyan specialistának akivel ha beszélsz, akkor utána olyan érzésed van, hogy woow valaki megértett, és milyen jófej ez a fickó.

 

Ahhoz, hogy jófejnek tartsanak, a kommunikáció összes eleme a vérkeringésedben kell hogy legyen.

 

Hogy érzékeltetni tudjam, volt hogy megkértek mostanában, hogy segítsek az Etikán. Kedvenc területem, imádok segíteni az embereknek ezzel a technológiával és volt egy srác, aki eléggé neheztelősen kezdte, de megadtam neki a létezőséget és eléggé meg akartam érteni a nehézségét és egyre könnyebben és könnyebben adta ki az adatokat. És miután kidemóztam neki 1-2 képletet (megoldókulcsot), fülig ért a szája, hogy lehet valamit tenni. Majd 1 hét múlva találkoztunk és odafutott hozzám, hogy akart nekem írni, mert még nem volt így mással, mivel nekem mindent elmondana és nagyon köszöni azt a kommunikációt. Hát mondom, ez az auditor.

 

flag_szikla.jpgSzóval a célom, hogy ha velem kommba kerülsz, akkor az legyen nagyon nagy élmény neked, hogy örülj és haladj és lelkesedj és vidámkodj. Annyira szeretném ezt, hogy hajlandó vagyok ennek a képességnek a fejlesztésén dolgozni bármi áron. Ezért még a komfortzónámat is hajlandó vagyok elhagyni néha és szurkolok, hogy összejöjjön és valahogy tudjam finanszírozni. Most már tudatosabb kockázatot vállalok, mint 19 évvel azelőtt, amikor úgy mentem ki egy hétre egy hasonló kaliberű szervezethez, hogy kölcsönkértem és mivel közbejött nem várt kiadás, még kint is kénytelen voltam valami trükkhöz folyamodni, hogy szerezzek még 300 dollárt. Úgy tippeltem, hogy nem kellene még 1 napot fizetnem vhol, ezért a parton aludtam és milyen jól tettem, mert 297 dollár volt amit rá kellett fizetnem a repjegyre a csúszás miatt! :)

 

Következő hónapban tervezem, hogy visszamegyek megint 3 hónapra és aztán mindenkit jófejjé teszek!

 

Csakhogy érzékeltessem, hogy miért látom én azt, hogy a legjobb dolog számodra is ha kiképződsz auditornak. Valójában ez annak a technológiáját adja meg, hogy hogyan kezelj egy emberi lényt úgy, hogy nem érzi, hogy épp kezelik őt, hanem csak annyit tud, hogy dejófej ez a skac.

 

És hogy milyen lények vannak ott, hát teljesen le tudsz nyűgöződni a gyakornoki tanfolyam felügyelőtől, akinek ha felteszel egy kérdést, mielőtt befejeznéd a kérdést már megkapod a választ is rá. Ha egy olyan kompetens személlyel állsz szemben, akinek szemernyi kétsége nincs afelől, hogy a technológia működik és tudja minden szituációban működtetni, hát az felemelő.

 

A ranglétra csúcsán lévő felügyelő, hát az nagyon mókás, ahogy segít neked drillezni és teszed fel neki a kérdéseket és hozza azonnal a refferenciát és mutatja a választ. Némely kérdésedet kineveti, hogy hol tanultál Te? :D

 

De ha valaki olyannal találkozol, akit úgy gondolsz, hogy minden kérdésedre választ tud adni, igyekszel mindent előhozni. Megkérdeztem tőle, hogy mennyi ideje tanulmányozza Ő a technológiát, hogy mindent így tud és a legmagasabb technikai poszton van.

 

source.jpgErre megkérdezte: Tudod hány éves vagyok?

 

Hát mondom nem.

 

19.

 

Woow, hát sokkal idősebbnek gondoltam magamnál :D Nyilván a tudása miatt ez fel sem tűnt, hogy ilyen fiatal testben van.

 

Szóval ezért nem mentem a Maldív-szigeteki jutalomútra és ezért nem mentem a Grant Cardone-os előadásra sem. Helyette inkább vittem az amerikai srácot, akinek olyan szókincse volt és olyan szlengje, hogy utólag sem tudtunk némely szót kideríteni, hogy vajon mit mondhatott :D

 

Mindenesetre többször mutatta jelét, hogy nagyon jól van és ilyen ponton be is fejezzük mindig az eljárást.

 

Sokan megkérdezték, hogy ennyire tudok angolul? Á, dehogy inkább csak bátor vagyok!

 

Szóval legyetek Auditorok barátaim, mivel tényleg a legjobb, legminőségibb beszélgetéseid auditorokkal tudnak létre jönni.

 

Hiába születsz Istennek, az Auditorok az Istenek felett állnak!

 

Ölellek,

Szikla

img-2640.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1918083164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása