Hamis adat lefejtés a léleknek

MLM hazugságok

2020. július 20. - Sziklaszilárd

hazugsag.jpgNincs olyan, hogy MLM* hazugságok.

Olyan van, hogy MLM.

Meg olyan is, hogy hazugságok.

Amikor azt mondjuk, hogy MLM hazugságok, akkor egy területre hívjuk fel a figyelmet, hogy ott történnek ellentmondások.

 

Na most ez olyan, mint a Covid 19. Vírusok. Megtámad egy speciális vírus és neked annyi. Hát valakinek igen, valakinek nem. Ha az immunrendszered jól működik akkor nem, ha rosszul akkor lehet. Egyébként rengeteg vírus van és mindannyian az immunrendszeredet teszik próbára.

Mire kell felhívni a figyelmed?

Arra, hogy van vírus, vagy arra hogyan legyen egy jól működő immunrendszered?

Arra, hogy vannak hazugságok, vagy arra, hogyan működik az ember, hogyan működik a kommunikáció, mi az előnye a becsületességnek?

"Nem szeretem az MLM-et", "MLM? Á, akkor nem"

Nincs olyan, hogy "Nem szeretem az MLM-et". Olyan van, hogy a Pista múltkor beszervezett valami cuccba, ahol embereket kellett beszervezni és beszerveztem az Ágit, aki kifizette a tagságit és a cég (Jani) lelépett a pénzzel és az Ági azóta orrol rám.

Szóval valójában emberek vannak. Emberi kapcsolatok vannak. Ha valamivel bajod van, akkor nem az MLM-el, a céggel, a kormánnyal, hanem egy bizonyos emberrel van problémád.

Vannak az emberi kapcsolatban hazugságok?

Á, dehogy! ;) De mire hívod fel a figyelmet?

Arra, hogy vannak hazugságok, vagy arra hogy az embereknek vannak típusai?

mlm-munkatarsak.jpgVannak olyan emberek, akik azon dolgoznak, hogy hogyan lehet pénzhez jutni úgy, hogy nem tettek/adtak érte semmit, vagy jóval kevesebbet, mint amennyit az ér, vagy amennyit kellett volna (5-ből 1 az ilyen ember).

Viszont vannak olyan emberek is, akik azon dolgoznak, hogy eleget, vagy talán még többet is adjanak Neked annál, mint amennyi elvárható lenne (5-ből 4 az ilyen ember)

Mire kell felhívni a figyelmed?

Arra, hogy 5-ből 1 ember gonosz, vagy arra hogy 5-ból 4 ember az jófej?

"A múltkor is beszerveztek valami cuccba és azt ígérték, hogy 1 milliót fogok keresni és a lósz..rt és már 10 éve foglalkozok vele és egy vasam sincs"

Hallottál már ilyet? Ilyet biztos nem, mivel 10 évig nem foglalkozik senki olyan dologgal ami nem nyereséges. De akár 1 hónapig megpróbálhatta az ember, de az is lehet, hogy 1 évig is elszerencsétlenkedett és akkor ismerte fel, hogy neki itt nincs keresnivalója.

Valójában amikor felismered, hogy ez neked nem megy, pontosan ott lesz valami, amit ha megfejtesz tovább tudod vinni a dolgot és profitra fogsz szert tenni. Azáltal, hogy emberekkel kommunikálsz és figyeled, hogy ki-mit csinál és ki-mit miért csinál rá fogsz érezni a helyes kommunikációra. Nem azt nézed, hogy ki-mit mond, hanem hogy ki-mit-miért csinál.

Ez van a párkapcsolatban, a munkahelyeden. Emberi kapcsolatok és ebben lehet fejlődni.

Én azon dolgozom, hogy segítsek Neked egészségesnek és sikeresnek lenni.

"Ez ilyen MLM, ugye?"

Aki ezt kérdezi az valójában mit kérdez?

Például épp arra kíváncsi, hogy Te is egy ilyen pénzlehúzó iparágban dolgozol-e :D

Tudja, hogy a Pista átvágta az Ágit és ott elhangzott az MLM szó. Tehát az MLM átvágás és aki az "ilyen MLM"-ben dolgozik az mind átvágja az embereket és tudni akarja, hogy vigyázni kell-e Veled. Veszélyes vagy-e az Ő túlélésére.

Így működik az elménk és ha nem vagyunk okosak, akkor lehetséges, hogy épp kevésbé élünk túl ilyenkor.

 

bob.png *MLM: Multi Level Marketing kezdőbetűiből származik. Több szintű marketing. Még az értékesítés szó sincs benne, de hallottam már Direkt Értékesítés-nek is nevezni. 

Ha értékesítő vagy akkor mi a jobb Neked? Ha csak a közvetlen embereknek az értékesítéséből kapsz jutalékot, vagy az, ha több szinten is kapsz? 

Ez matematika, szóval nehéz ellenérvet találni, mindössze kritizálhatjuk, vagy érzéseket adhatunk hozzá. 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5616019950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julianna Kovács Zoltánné 2020.07.24. 13:13:24

Teljesen egyetértek azzal, h nem a cég, azaz az MKM cég a ... rossz. Mert vagy velem, vagy nélkülem ez a cég megfogja találni azokat az embereket, akik megértettek, h mit, miért kell tenni ott.
Egyetértek azzal is, h mindig emberekről szòl a kritika. Csak az a legnehezebb, h belássuk, h mi, mit nem tettünk meg az eredményért. És míg másra mutogatunk, addig akik ugyan úgy nem tették meg mindent, azok bizony helyeslik is a véleményünket.
Nagyon jó lenne, ha minden ember eljutna arra a szintre, h a hiba keresését rögtön saját magában keresné, mielőtt értékelhet vmi olyant, amihez lehet, h fényévekre van lemaradva.
Én magam nem vagyok hálózatépítő, de azt tudom, h minden az emberi hozzáálláson múlik.
Köszön, h elolvashattam a cikket, és sikeres egészségtudatossagot kivanok.

Anyuka vagyok.hu 2020.07.24. 14:17:43

Ez egy brutális motiváló írás

Kriszta Milic 2020.07.24. 18:51:31

Szerintem nagyon klassz írás! Mindenkinek el kellene olvasnia. Elgondolkodtató!

Sziklaszilárd 2020.07.25. 00:05:48

@Kriszta Milic: Köszi Kriszta! Ajándék ez a nap! :)

Varju Rudolf 2020.07.25. 08:07:40

Nagyon igaz amit leírtál. A szándékot kell nézni, a cselekvés mögé látva. Ha a szándékod az embertársaidat szolgálják, jó ember vagy és igaz segítő.
Te jó ember vagy.

Erik Oszbach 2020.08.07. 10:12:47

Szerintem nagyon jó meglátásai vannak. Ez valóban egy szakma amit lehet rosszul is csinálni és jól is, és valóban ez emberekre vonatkozik nem pedig cégekre vagy ami rosszabb hogy az egész MLM iparágára kivetítik 1-1 ember negatív viselkedését. És az is fontos hogy netwok cég és network cég között is hatalmas különbségek vannak. Szóvalszerintem nagyon jól látja a helyzetet. Csak azért mert valami network az nem jelent rosszat. Először meg kell ismerni közelebbről is a céget és több szemszögből is mint amit Ági vagy Pista megmutatott.
A piramis játékoktól meg mindenki óvakodjon :D

Erik Oszbach 2020.08.07. 10:15:01

@Erik Oszbach: Szóval gratulálok, szépen kigondolt munka ez és látszik, hogy foglalkoztál vele!

Sziklaszilárd 2020.12.22. 22:46:20

@Varju Rudolf: Köszönöm Rudolf! Te is nagyon jó ember vagy és mai napig motiválsz azzal a beszéddel, amit akkor mondtál, amikor Platina lettél!

Sziklaszilárd 2020.12.22. 22:50:40

@Erik Oszbach: Köszönöm Erik! Így van meg kell ismerni a céget, de itt is az embereket akik vezetik! Ha a vezető jó, akkor a cég is az! A piramis játékokat úgy lehet felismerni, hogy nem látható a vezető.
süti beállítások módosítása