Hamis adat lefejtés a léleknek

Játék a 100 vásárlóm eléréséért

2018. december 30. - Sziklaszilárd

emberek.jpgAugusztusban értem el, hogy 25 vásárlóm legyen és ezzel elértem az A-team státuszt. Októberben lett 50 vásárlóm és azzal a Pro Team státusz lett meg és újra 2 hónap telt el és tegnapig úgy gondoltam, hogy majd januárban megcsinálom, de az elmém azt súgta hogy meg lehet ezt még e hónapban csinálni!

Szóval a cél, hogy Top Team legyek holnapig! Még 20 vásárló hiányzik és olyan kíváló lehetőség van most, hogyha ma vagy holnap feliratkozol egy svéd egészségprogramra akkor kapsz egy Skin Serumot ajándékba! Ide kattintva megnézhetsz egy rövid videót erről a krémről ami egyébként a Balance Olajjal használva 35%-al javítja a bőr rugalmasságát!

Nekem 190-es volt a vérnyomásom és gyógyszerrel sikerült 150-160-ig levinni. Márciusban kezdtem el fogyasztani ezt az olajat - ide kattintva egy 2 perces videó bemutatja - és 2 hét után úgy éreztem, hogy javult és abbahagytam a Codalnessa szedését. Nem szerettem a vérnyomásomat mérni, mert ha láttam, hogy magas akkor az még jobban felvitte. De olyan 2-3 hónapra rá amikor mértem 140 volt és ezzel le is zártam ezt a kérdést. Ha neked is van ilyen problémád akkor ne habozz és hívj a 30-388-6660-on és írassunk fel az olaj egészségprogramra! És ha nincsenek is ráncaid akkor vmelyik idősebb testvérednek add ajándékba és min fél évig elegendő lesz neki ez a mennyiség.

Szívritmuszavarom is volt, amit már az olaj halványított és gyorsabban véget ért mint előtte. Teljesen a cég multivinaminja kezelte, ami Xtend névre hallgat és tartalmaz pl. egy béta-glükán nevű anyagot amit ha a tested megkap akkor azonnal megtámadja és a veled született immunrendszert ébreszti fel ami aztán kijavít olyan hibákat is a testedben, aminek esetleg nem is voltál tudatában. K2 vitamint is tartalmaz ami az érfalakat tisztítja meg. Erről itt láthatsz egy rövid videót.

Az a megdöbbentő egyébként, hogy van egy vérteszt - amit az olajos videóban láthattál is - amit Norvégiába küldünk ki és egy 2-3 hét alatt megkapjuk az eredményt ami egy 9 oldalas pdf formában le is tölthető. Ahhoz szoktunk hozzá, hogy mennyiségeket eszünk a vitaminokból és minél nagyobb a dózis annál jobban hat ugye. Na most a kulcsadat az, hogy mi az ami beépül. Ez a teszt pontosan megmutatja, hogy mennyire fedezed a szükségleteidet. Pl. van egy olyan érték, hogy érfal rugalmasság, sejtátjárhatóság. Ez nekem eléggé pirosban volt 30 fölötti értékkel és 4 alatti az ideális. Fél év múlva amikor újra megmértem már 10 volt az érték ami még mindig nem ideális, de hogy a vérnyomásomat és a szívritmuszavaromat kezelte annyira elég. Nyilván a szívnek nem kell akkora nyomással működnie ha lazább az érfalad.

Egyébként ez a teszt még azt is megmutatja, hogy mennyi halat ettél az elmúlt időszakban.

lean_shake.pngAlvási nehézségem is volt, amin már az olaj javított viszont a Viva - ami egy sáfrány kivonatot, 5 fajta B-t, jódot és C vitamint tartalmaz - tette tökéletessé. Képes volt az alvási bioritmusomat a normális szintre tenni. Erről itt láthatsz egy rövid videót.

Aranyerem is volt amit a Lean Shake illetve később kiderült a Zinobiotic is kezelt, tekintve mindkettőben vannak rostok. 5 fajta hosszúságú rost, ami a vastagbél falára tapad fel és az egészséges baktériumokat eteti, amik ennek hatására szaporodnak és olyan tökéletes anyagcserét teremtenek, hogy csak na.

Súlyfeleslegem is volt amit egyértelműen a Lean Shake illetve az 1x-i evés technológiája kezelt. Erről korábban már részletesebben írtam. Itt olvashatod ha ez a rész érdekelne. A rövid videó a Shake-ről pedig itt látható.

Szóval válassz ki egy terméket, amit úgy gondolsz, hogy bevállalsz és válassz mellé még 1-2-őt amit csak kipróbálnál, és Te egészségesebb leszel, én meg díjazott!

Nagyon jó árban vannak még a termékek. Februárban lesz egy áremelkedés, tekintve 2016 óta nem emelt árat a cég, viszont infláció miatt most kénytelen lesz. Most viszont nagyon ügyesen és gazdaságosan vásárolhatsz!

Ha 3 terméket választasz akkor megajándékozlak még egy teszttel is! Ami lehet úgy például, hogy a főtermék Balance Oil és a másik 2 termék pedig Xtend és Shake amit a következő hónapban akár le is mondhatunk.

 

Átgondolt döntést segítő kérdőív

 

diamond_6_1.JPG

.

Szikla

 

30-388-6660

 

reportok@gmail.com

 

Kedveld az oldalam!

 

Teméktapasztalatok:

 

Gyuri a kólafüggő

Robi az alacsony vérnyomású

Anna a stresszes

 

Ha plussz infóra van még szükséged itt van egy gyógyszerész doktor aki nagyon érthetően elmagyarázza, hogy a különböző termékek hogyan és miért működnek.

Ha részt veszel a játékban akkor egy személyre szóló Dícséretben fogsz részesülni, hogy segítettél egy olyan cím elérésében amit még nem értek el Magyarországon!

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3414523132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása