Hamis adat lefejtés a léleknek

Hogyan törtem meg a BŐSÉGET

2021. január 07. - Sziklaszilárd

freewinds_at-sea.jpg2007. novemberében

25 Thetánt indítottam el

36 Freewinds tanfolyamon!

Két érdekes pontja volt:

1. Hogyan jutottam bőségbe

2. Hogyan törtem meg azt
.
Ha érdekel mi volt ez a két pont, akkor küldj egy
"LINK" tárgyú levelet a posztulatum@gmail.com-ra!
Csütörtök 21:00 (2021-01-07) és most Péntek 21:00 (jan 22) újabb webinárium a magyar Titánokkal!
.
Legyél OTT! Meg fogsz döbbeni az egyszerűségtől!
.
De ahhoz, hogy igazán megértsd hogy ezt tényleg pofon egyszerű alkalmazni a Te életedre is, ahhoz tudnod kell az előző 4 webinárium mondandóját!
.
Az első KULCS, az első szó, amit meg kell értened. Ez a szó a CÉL! És mondhatod, hogy igen tudom, hát nyilván, hogy az. Ha nincs cél, akkor nincs semmi.
.
Na most az a durva, ahogy dúdolod a gondolatot, ha nincs cél, akkor nincs semmi. Nekem is az a célom, hogy felmenjek a Hídon, jó sok MESTem legyen, autóim, házaim. Legyenek élmények, sok utazás, bla, bla.
.
Érzed, hogy nincs célod? Nincs semmi. Tényleg igazad van, de nem látod, hogy mennyire igazad van, mert azt hiszed, hogy van célod, közben meg nincs.
.
Amikor dúdolsz, akkor mint a kínai gyerekek visszamondod a definíciót és semmit sem értesz belőle.
.
cel_ami_megmozgat.jpgA CÉL az olyan valami, ami MEGMOZGAT, ami miatt felkelsz és leülsz például a gép elé és elkezded ütni a billentyűzetet, mert van egy üzeneted, amit úgy gondolsz, hogy hasznára van az embertársaidnak!
.
Vagy van egy eszközöd, egy terméked, ami TÉNYLEG KÉPES SEGÍTENI. Van egy csodaszered ami kezeli pl. a rákot, beveszi az ember és a ráknak annyi. És Te mindent megteszel, hogy bejuttasd a szervezetébe. Ő mondja, hogy tudom, tudom már sok ilyen csodaszert kipróbáltam és nem működött, de Te nem nyugszol és addig nyüstölöd, amíg be nem veszi és kiderül számára, hogy tényleg igazad volt.
.
Látod? A CÉL az ami segített, hogy segíts a rákos embernek. Na most itt jön be a következő szó!
.
Az pedig a STANDARD. A minőség egy meghatározott szintje vagy foka, amely megfelelő és elegendő egy bizonyos CÉLNAK!
.
Látod, milyen jó, hogy már megfejtettük a CÉLT? Most már tudjuk, hogy van egy eszköz, vagy valami, ami ha meghatározott minőségű akkor az STANDARD. Tehát ha van egy CÉLOD, de nem éred el, akkor nem STANDARD amit csinálsz! Érted? És nézd meg az EREDETÉT, itt is ez egy KULCS, mint a következő szónál majd. Ez még a sötétkékszínű Tótfalusi idegen szavak szótárából van, máshol nem ír erről az eredetről.
.
szekely_zaszlo1.jpgPedig! Mennyire kommunikál?! Zászló! Lengetik a zászlót amikor CÉLBA érsz! Ha nem jó helyen vagy, piros zászló, valami nincs rendben. Fehér zászló, szabadság! Szóval jelzi, hogy oké-e vagy nem oké! 
.
De honnan tudhatnád, hogy mi a STANDARD?
Na most, hogyha nem értél el egyetlen CÉLT sem az életedben, akkor ugye nehéz megfejteni a STANDARD működésedet! De ez elég valószínűtlen, nem?
.
Biztos, hogy volt valami, csak azt nem .....(MIT CSINÁLTÁL?)! 
És itt jön a következő SZÓ, ami ámulatba ejtett! Nem is a szó, hanem az EREDETE!
.
Ez az a SZÓ, amit ha értesz, akkor mindent megérthetsz. De ha nem érted, akkor a világ zűrzavarosnak és szerencse és szerencsétlenségnek fogod .....( MIT CSINÁLNI?) !
.
A SZÓ 
.
TitiritititititttttÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
.
A TANULÁS
.
Az EREDET pedig a 
.
'zürjén tun' jelentése LÁTNOK!
.
barney_latni.jpgTehát aki tanul az jobban LÁT! 
.
Ha nem LÁTOD, hogy mit csináltál JÓL, akkor sohasem fogsz befejezni egy BŐSÉG kondit sem.
.
Ha ugye szerencsétlenség történik Véled, és nem látod, hogy mi miatt történt ez, akkor tudod, hogy valamit nem tudsz erről a területről. Nem érted az etikát!
.
Szóval, ha szeretnél LÁTNI, 
.
akkor küldj egy "LINK" tárgyú levelet a posztulatum@gmail.com-ra és küldöm a piros kapszulát!
.
Csütörtök ESTE 21:00
.
Én sem láttam azt, hogy miért nem adja meg a tartozását egy illető 2004-ben!
.
Vagy azt sem láttam, hogy miért kerültem BŐSÉGBE 2007-ben, és így azt sem láttam, hogy mivel törtem meg azt!
.
Nem láttam azt sem, hogy miért kapok NEM-et valami ragyogó ötletemre, és így azt sem láttam, hogy miért hagyom abba a ragyogó ötleteim kommunikálását!
.
Ha nem érted a NEM-eket, akkor nem látod, hogy az egy zászló! Egyben mutatja azt is, hogy merre kell menned, és azt is, hogy merre nem. 
.
Standard működésnél nincsenek NEM-ek, csak IGEN-ek!
.
Látni fogod a CÉLT, és a hozzá tartozó STANDARDET! Azt a valamit, amit ha megeszel olyanná válsz, mint amilyet elképzeltél. Azt a valamit, amit ha megcsinálsz akkor azt a dolgot kapod pontosan érte, amire gondolsz!
.
.
Freewinds webinar! 
.
Csütörtök 21:00
comp_lead_3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4716375540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása