Hamis adat lefejtés a léleknek

Miért vagyok oda a Freewindstől?

Puskázni etikus dolog?

2021. január 21. - Sziklaszilárd

puskazas_kez.jpgKépzeld el, hogy nekem a TANULÁS az nagyon nagyon nagyon, hogyismondjam ööööö.... izé....szóval érted, bajok voltak vele. De a nagy mutatvány az volt, amit közép és főiskolán csináltam. Annyira jó voltam a "PR-ban" már akkor is, hogy elhitettem a tanárokkal, hogy én tudok, jó tanuló vagyok és még szülői értekezleten is kaptam elismerő szavakat. Szüleim meg ott pironkodtak. Pedig semmit nem tudtam. Annyit tudtam, hogy hogyan hitetem el vele, hogy én okos vagyok. 

Ha Te is puskáztál, akkor gyere fel a pénteki webinárra! 21:00 (Január 22.). Kérd a LINK-et a posztulátum@gmail.com-ról és elmondom, hogy a puskázás etikus dolog-e.

Mindenesetre, valószínűleg általános iskola első osztályában megszereztem az első meg nem értett szavamat és még ott volt kedvem bemagolni az anyagot, de a középiskolában már puskáztam, a főiskolán pedig már arra is lusta voltam, hogy puskát írjak. Ott már fénymásoltuk a puskát, meg ami még okosabb dolog volt, hogy lapot dobtunk. A kidolgozott tétel már le volt írva, valaki más által, szóval már azzal sem kellett foglalkozni, hogy a vizsgán írogassak. :D

Lehet, hogy ezen sírnom kellene, de hát valahogy meg kellett oldanom, hogy boldoguljak egy olyan közegben, ahol nem feltétlen van kedvem tartózkodni, de az "így jártunkból" hozzuk ki már a legtöbbet!

Szóval hoztam magammal azt a mechanizmust, hogy hogyan tudom elhitetni valakivel azt, hogy én azt tudom, miközben meg nem. Na most a Szcientológiában erre a képességre nem nagyon van szükség. Főleg ugye, hogyha valamit tanulmányozni akarunk.

A BSM-et (Basic Study Manual, Tanulás Alapvető Kézikönyve) csináltam 2002-ben, mint munkatárs voltam már 2 hónapja rajta. A felénél járhattam, amikor egy magasabb szintű szervezet munkatársaként folytattam a tanulást. Épp az "ellenőrzéseknél" jártam. A tanfolyamfelügyelő az nagyon félelmetes csajszi volt. Úgy éreztem a közelébe magamat, mintha a koncentrációs táborban lennék az áldozat oldalán. A határozottsága picit túlzott volt. És adott egy ellenőrzést, hogy tudom-e a szavakat:

naci_tiszt.jpg- Mit jelent az, hogy ellenőrzés?

 (síri csendben vagyok, levegőt sem merek venni, csak figyelem meredten az eseményt, kb 3 mp telt el, de örökéletnek tűnt, majd)

- FLUUUUUNK!!!!

Hű de jó, hogy vége van gondolattal, visszamentem, hogy újra tanuljam az anyagot és megnézzem mit jelent ez a szó. Ezután már nem azokat a szavakat kerestem, amiket nem értek, hanem hogy vajon melyiket érthetem...

Úgy helyezkedtem el a tanfolyamterembe, hogy ne lássa ha alszom. Szóval a "sikeres" mechanizmust alkalmaztam. Ha észrevett küldött etikára, ott meg overtet (ártó tett) kellett írnom, azt meg írhattam a laptopomba, mert nem tudták elolvasni az írásomat és ott volt egy külön terem és ott simán tudtam aludni.

Szóval innen indultunk. Az, hogy a fősulin sok volt az alkoholizálás nyilván segített a butításban, ezért javasolták a méregtelenítő programot, mielőtt tovább tanulnék. És tényleg kitisztította a fejem. 

Nekilendültem a Tanulói Kalapnak, mindössze 2 év kellett, hogy elvégezzem az 1-2 hónapos tanfolyamot. Szóval még mindig lassú voltam, de kitartó és lezártam az akcióciklust.  Aztán a múltbeli szavakat is tisztázgattuk úgy 250 órán keresztül és már úgy kezdett valami sejtésem lenni róla, hogy lehet tényleg meg tudunk tanulni valamit.

freewinds_at-sea.jpg2004-ben voltam a Hajón, de ott még próbáltam átvágni a tanfolyamfelügyelőt, hogy én tudom azt a kérdést, amire nem tudok megválaszolni, viszont 2006-ban már elkezdett igazán érdekelni, ha valami nem ment.

2006-ban a Freewinds eljött Magyarországra és volt egy kihelyezett tanfolyamterem. És épp elakadtam az aktuális tanfolyamon és a szótisztázó ellenőrizte, hogy tudom-e a tanulás akadályait. Tudtam. Múltban van-e MU-m (Misunderstand word, meg nem értett szó), nem volt és akkor mondta, hogy menjek vissza tanulni.

Furcsálltam, de nekikezdtem újra, amikor egy idős sup jött ellenőrizni az ellenőrzőlapomat. Azt mondja:

- What are you doing??? 11.00 o.clock and you are still here ??? (Mit csinálsz? 11 óra és még csak itt tartasz?)

Hát de mondom, hát épp keresem, hogy mit nem értek, és....

- Come on! Do it! (Gyerünk már! Csináld!)

surgos.jpgÚ mondom, hát akkor leszarom én mit nem értek, akkor haladjunk. És ahogy elkezdeném folytatni az anyagot, jön épp egy új szótisztázó, hogy ad nekem egy ellenőrzést. 

Hát mondom, tele vagyok meg nem értett szavakkal, de nézzük meg. 

És képzeld el mindenre tökéletes választ adtam.

És ekkor rájöttem, hogy én azt dramatizálom, hogy nem tudok.

Nos, innen indultam meg. Ez egy quantum ugrás volt a tanulmányaimban és ezért vagyok oda a Freewindstől, mert olyan kompetens tanfolyamfelügyelők vannak, hogy azok kihoznak bármiből.

Azóta lezártam a Teljes Alapokat és Kongresszusokat 2x!

Ebből 9 kongresszust a Freewindsen. Volt olyan kongresszus amit 2x csináltam meg a Freewindsen!

Az Akadémiát már 2x csináltam meg a II-es szintig.

Megcsináltam az Etika Specialistát, 2x a PTS/SP-t. 

Most csak tippelek, hogy lehet meg tudsz valamit a webináriumból, ami után Te is elindulsz és Neked is vágyad lesz arra, hogy TANULJ!

Az életet meg lehet tanulni!

precog.jpg9 éve még úgy mentem Angliába, hogy volt 5 font költőpénzem. 

Most ha a következő 1 évben 0 Ft-ot keresek, akkor is 1 évig túlélek itt egy luxus apartmanban úgy, hogy még otthon is fizetek egy albérletet.

Nem tudom mit csinálsz, de ha gondolsz egyet, hogy na most fél évig a hobbimnak élek, és otthagyhatod a munkahelyed, vagy a vállalkozásod akkor NE gyere fel a webináriumra, mert Neked nem fogok tudni újat mondani!

Ha viszont nem, akkor lehet érdekes lesz, amit mondok!

El fogom mondani azokat a kulcsszavakat, amelyeket már értek és használok és ami miatt itt vagyok épp az Afrika AO küszöbén!

 

Akkor Barátom küldj egy LINK tárgyú levelet a posztulatum@gmail.com -ra és küldöm a regisztrációs linket és holnap találkozzunk!

 lo_afrika.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3516397812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása