Hamis adat lefejtés a léleknek

Haggyá' má' ezzel az emelemes sz@ßsággal!

2019. július 18. - Sziklaszilárd

stressz-idegesseg-fejfajas-pixa.jpgHű, vajon erre a mondatomra hány leíratkozást kapok? 

Mindig úgy szoktam megítélni, hogy az írásom kommunikál-e, ha van leíratkozás. És amikor leíratkozás van, akkor van mindig vásárlás is a másik oldalon.

Na most, mit is akarok eladni? 

Valójában az a célom, hogy a figyelmedet olyan dolgokra irányítsam, ami nagyon hasznos és nagyon túlélés-támogató. 

De akkor miért kezdtem ezzel a címmel? 

Mint látod, ez egy kiakadás. Valakit beszerveztek valahová és jól cserben hagyták. Nyilván az ember nem akar újra olyan dolognak a közelébe kerülni, ami hasonló, mint a korábbi volt, ráadásul ahol jó nagy veszteség érte.

Na most, hallottad már azt, hogy "Haggyá' má' ezzel a gyógyszeres sz@ßsággal!"? Én még nem, és tudod miért nem? Mert a gyógyszereknek nagyon jó a PR-ja, nagyon jó a MARKETING-je, ezért az ELADÁS-sal vajmi keveset kell foglalkozniuk, egyszerűen annyi a dolog lényege, hogy kell egy nyitvatartás a gyógyszertárnak és az emberek jönnek és vásárolnak. Nem kell rátukmálni senkire. Az emberek tudják, hogy ha magas a vérnyomásuk, az orvos felírja a vényt, ők megveszik, aztán szedik. Az mindegy, hogy lehet szarabbul lesznek utána, de legalább a vérnyomásmérő jobb értéket mutat és a remény megmarad, hogy túlélhetik a holnapot.

Mivel jelen pillanatban mindössze vékony hangok hallatszanak még, hogy gyógyszerek helyett természetes megoldást keressél, ezért többnyire ott vagy abban a szituban, hogy ki vagy szolgáltatva a tökéletes PR és MARKETING gagyi termékének.

gyenge_pr.jpgHa valaminek nem jó a PR-ja, gyenge a MARKETING-je, akkor az ELADÁS-nak nagyon jónak kell lenni. Ezért vagyunk még kevesebben, akik 7 számjegyű illetve afölötti jövedelemmel rendelkeznek ebben az iparágban.

Viszont nem mindig lesz ez így. 

Voltam most Osloban egy képzésen, ahol Dr. Paul Clayton azt mondta, hogy a gyógyszeripar utál minket, mert valaki pl. magas vérnyomással elkezdi fogyasztani a Balance Olajat akkor fél év múlva teljesen abba kell hagyni a gyógyszer fogyasztást, vagy nagyon minimálisra kell csökkentenie. Jelenleg a gyógyszeripar aki támogatja az orvosi egyetemeket és ők határozzák meg a tanrendjüket is. Emiatt érthető, hogyha elmész egy orvoshoz akkor nagy valószínűséggel gyógyszert fog neked felírni.

A cég közvetlenül fogja képezni a szkeptikus orvosokat és gyógyszerészeket. Most egy 2 éves kísérletsorozat indul, ahol egy dupla vakteszttel (sem a páciens, sem az orvos nem tudja, hogy placebo vagy balance kapszula) bizonyítják be, hogy az olaj gyógyít.

Szerinted ez növelni fogja a PR-ját a természetes termékeknek? Lehet majd erre egy erősebb MARKETING-et tenni? És könnyebb lesz-e eladni majd akkor?

Hát igen sokkal könnyebb lesz a dolgunk 2-3 év múlva. Viszont a korán ébredők egy szép piaci szegmenssel biztosítják majd a generációkra átívelő bőséges túlélésüket.

Az Omega 3-al kapcsolatban a cég 2009-ben kijelentett valamit, 2015-ben már elfogadta a WHO. Már orvosok is ajánlják az omega 3-at szív és érrendszeri betegségre, de mondják, hogy nagyon sokat kell belőle szedni. És ez így van, nem mindegy, hogy érted-e mi az a terápiás mennyiség és milyen összetevő fontos még az omega 3 mellé. Egy független teszt (Norvégia laborban) megmutatja, hogy amit eszel az mennyire védi vagy gátolja a szervezetedet.

golyok.jpgEngem meggyőzött a termék azzal, hogy kezelődött a vérnyomásproblémám, szívritmuszavarom, túlsúlyom, alvási nehézségem meg egyéb nyomdafestéket nélkülöző emésztési furcsaságom.

Meggyőzött az üzlet arról, hogy másnál is működött a termék. Szóval nem csak nekem jó. Nyilván nem jó mindenkinek. Valakinek ment a hasa tőle és abba is hagyta, vagy valamilyen kényelmetlenséget érzett, vagy nem tetszett az íze. Nekem 7 hónapig volt folyamatos hasmenésem, de én lesz@ßtam és az emésztési furcsaság úgy tűnik végérvényesen kezelődött.

Tegnap volt nálam egy hölgy, neki hasnyálmirigygyulladása volt és azt kezelte. Márciusban abba is hagyta az Olaj szedését, mert elérte a célját. Kérdeztem tőle, hogy nem fél, hogy visszajön. Lehet én ültettem el a bogarat, de egy másfél hónap múlva úgy döntött, hogy folytatja, mert tényleg visszajött és mivel nem azonnal küldték az olajat, jött hozzám, hogy addig is kölcsönözzek neki. 2 hét alatt megint teljesen rendbehozta, most már az üzlet is elkezdte érdekelni.

Vásárlókból lesznek az elégedett vásárlók.

Az elégedett vásárlókból pedig bármi lehet! 

Szóval csak

Kövess Barátom!

Hogy miért engem?

andi_top_team.jpgKözép-Európa első embere aki 100 személyes vásárlói előfizetést csinálnt. Az első aki átadta a tudást, hogy a partnerének is 100 személyes vásárlója legyen. 10 ezer euró már látható! Azért már hajlandó vagy Te is követni valakit, nem? 

A főnöködet lehet 1 évig kell követned ezért az összegért!

Engem lehet, hogy csak pár hétig és utána már Téged fognak követni!

Nem vagyok varázsló.

Nem ígérhetem, hogy Neked sikerülni fog!

De azt ígérhetem, hogy ha ezt az egy tulajdonságot másolod le Rólam akkor a sikered elkerülhetetlen lesz:

KITARTÓ vagyok!

Hívj!

30-388-6660

Írj!

posztulatum@gmail.com

Regisztrálj!

 

 

 

 

 

 

 

Keresel még valamit?

Tesztelj!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714968270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása