Hamis adat lefejtés a léleknek

Félelem ellenszere

2020. március 12. - Sziklaszilárd

kaszas_athuzva.jpgAmikor megjelent ez a vírushír, terveztem egy promót, amin egy kaszásra raktam rá a fejem, de nem akartalak megijeszteni, így nem tettem ki.

Viszont úgy néz ki, hogy a többséget már eléggé megijesztették - ezzel a koronavírusos hype-pal - szóval elvégezték azt a munkát, hogy változásra inspiráljanak.

Be is vásároltak az emberek lisztből, cukorból és étolajból. Az immunrendszerre viszont ezek az anyagok nincsenek hatással. Mit gondolsz hány napig bírná ki a tested ha csak liszttel, cukorral és étolajjal "táplálnád"?

Mind testileg, mind szellemileg megvan az ellenszerünk a félelemre.

Testileg az immunrendszeredet tudod megerősíteni. Hogyan?

1.3-1.6 béta-glükánnal, ami a veled született immunrendszert élesíti be. 200 mg-ra van szükséged naponta. A Protectben 1 szemben van annyi, szóval egy doboz Protect 2 hónapra ad védelmet. Az Xtendbe 4 szemben van 200 mg, szóval 1 doboz az 2 hétig elegendő, abban viszont mindazok a vitaminok és ásványi anyagok is benne vannak, amik szükségesek az optimális testműködéshez.

 

Szellemileg is meg tudod erősíteni az immunrendszeredet. Hogyan?

szellemi_frissesseg.jpgOlyan emberekkel veszed körül magad, és olyan emberekre figyelsz, akik nem szapulják a hülyéket.
(A médiában nem sok ilyet találsz.)
Onnan tudod őket megismerni, hogy ha beszélsz velük, utána jobb kedved lesz.

 

Ha olyan emberrel beszélsz, vagy olyan média hírt olvasol, ami után rosszabbul érzed magad, akkor utánanézel a tényeknek. Pl. "Napi 200-an halnak meg Olaszországban koronavírustól.", akkor utána nézhetsz, hogy hányan haltak meg összesen naponta Olaszországban. Utánanézhetsz annak is, hogy gyógyszerek mellékhatásaként hányan haltak meg. Viszonyítási pontokat találsz és könnyen meg tudod fejteni, hogy itt valami másról van szó, nem pedig arról, hogy ez a hír fogja megmenteni az életedet. 

A koronavírus hasonlóképpen terjed, mint az influenza. Volt már olyan, hogy a párod elkapta az influenzát, Te pedig nem? Ha volt ilyen, akkor az immunrendszered rendben volt.

az-immunrendszer.jpgÉn 2 éve használom a Zinzino termékeit és amikor a párom még nem használta volt olyan, hogy influenzás lett, de én nem kaptam el. Esélytelen bármilyen betegségnek megtámadni, ha az immunrendszered topon van.

Volt már olyan, hogy folyamatosan jókedélyű voltál és egyszercsak mégis elkapott a nátha és teljesen ágynak döntött? Ennek nagyobb köze van ahhoz, hogy egy hülyeszapulónak adtál figyelmet, mint annak, hogy egy baktérium bement az orrodba.

Mindenesetre én szeretem a pénzemet olyanba fektetni, ami hosszútávú túlélést segít az egészségem megőrzésében. A Zinzino termékek aranyat érnek és ezek bármilyen gazdasági helyzetben cserealapot biztosítanak. 

Mert a legfontosabb áruval kereskedsz. Az egészség az elsődleges az ember számára, ha megérti hogyan működik Ő mint ember - mind testileg, mind szellemileg -, akkor Ő akar ezzel élni.

Várlak a csapatban! Akár vásárlóként, akár partnerként!

30-388-6660

A félelem nem jövőbe látás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2715516638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása