Hamis adat lefejtés a léleknek

Szikla történelmet írt

2019. január 01. - Sziklaszilárd

top_team.jpgSzeretném jelezni, hogy megcsináltam a 100 személyes vásárlót, és mivel Magyarországon én vagyok az első ilyen státuszú, ezért történelmet írtam! 1 napom volt rá, hogy 20 vásárlói előfizetést csináljak és 25-öt csináltam.

Mi a titkom? Annyi, hogy nem félek kommunikálni. Bárkivel kommunikációba megyek és nincsenek alá- vagy fölérendeltségi elképzeléseim, illetve megadom a maximális tiszteletet a másik embernek. Igyekszem bármilyen módon segíteni, akár egy like jellel vagy megértéssel, pénzzel, idővel, bármivel ami szükséges a másiknak (pl. ha kell fát ültetek). Nem megyek bele technikákba, arra figyelek ami van és azt fogadom el ami van. Nem tervezek, nem gondolkodok, csak csinálom. Figyelem az áramlásokat, ha valaki épp hív, vagy küld egy sms-t, vagy akár Buék-ot kíván, tudom hogy arra felé kell mennem. Mivel ha valaki kommunikál felém, az jó állapotban van és nagyobb valószínűséggel van a jelenben, továbbá a figyelmét is reálisabban tudom megszerezni. Nem gyakorlok, nem készülök fel a jelöltből, nem tételezem fel hogy valaki jelölt, de azt sem, hogy nem jelölt. Tanulok minden félresikerült kommunikációmból és a következő alkalommal már egy jobb Szikla fog vele dumálni.

Tudom, hogy ha valamit nem tudok csinálni, akkor nincs meg a tudásom hozzá, az elmém nem jött rá még a képletre. Ilyenkor online játszok, sakkozok, casinozok: Big Win, Mega Win, Huge Win, Huge Jackpot. Imádom hallani amikor megütöm a főnyereményt. Aztán próbálom valahogy ezt lemásolni az életben. Keresem a Jackpotot és tudom, hogy épp Te, igen Te vagy az akit keresek és Te vagy aki engem keres. Együtt óriásit fogunk alkotni. Milliók egészségét változtatjuk meg.

Tudod, hogy Magyarországon 3,5 millió embernek van magas vérnyomása? Tudod, hogy a gyógyszerek nem kezelik a magas vérnyomást? Nem beszélve a korai öregedésről, tekintve hogy nem vagyunk képesek azt a minimális 120 évet végig élni, amire kalibrálva vagyunk, mivel a testünket már előtte kiéheztetjük illetve megmérgezzük.

Ha összefogunk, a világot kifordítjuk a sarkából!

Ha nem ....

...hát akkor picit tovább fog tartani, de ...

... akkor megcsinálom egyedül!

 tancolo_roka_magaban.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://peldakepvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7614527454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása